Schrijf u snel en eenvoudig online in voor het Kerstfestival On Tour 2020!

Early birds ontvangen bij inschrijving voor 1 november een Loft cadeau cheque t.w.v. 100,-

Uiteraard spreken we tezamen uw wensen helemaal door zodat u compleet ontzorgt bent.

BartDeLoft_FotograafJoyce38

Bart Sosef, organisator

  Contactgegevens  Wensen

  • Pakket start:
   luxe kerstshopper, duitenbuidel, actiefolder winkeliers en bezorging. Kosten: € 7,50 p.p. (Levering zonder pop-up kerst programma)

  • Pakket luxe:
   startpakket plus: happiebox naar keuze en pop-up kerst programma*.Kosten: € 22,50 p.p.

  • Liever geen pop up setting bij u voor de deur óf minder dan 30 medewerkers?
   Vraag naar de mogelijkheden hiervoor. Ook is het mogelijk om de kerstgeschenken met eventueel een Happie box te laten bezorgen bij uw medewerkers. Het kan immers ook online met elkaar worden gevierd.

  [group group-828]
  Happie luxe ontbijt boxHappie luxe lunch boxHappie luxe dinner box[/group]  *fiscaal belasting voordeel
  Per 1 januari 2020 is de werkkosten regeling tijdelijk verruimd. Het te besteden percentage van de loonsom is verhoogd naar maar liefst 3%. Deze aanzienlijke verhoging geeft u in deze uitdagende tijd ruimte om iets extra’s voor uw personeel te doen met kerst.
  Extra entertainment mogelijkheden:
  * U kunt bij ons op locatie of in uw bedrijf een filmpje opnemen waarbij u op grappige, en mooie wijze uw waardering uitspreekt naar het personeel. U kiest zelf het moment om dit filmpje per mail of social kanaal met uw medewerkers te delen. Dit kan direct een mooie aanloop zijn naar de kerstviering en het ophalen van het kerstbudget & shopper.
  Rad van Avontuur met schitterende prijzen - vanaf € 249,-Bedrijf video opname met jullie kerst boodschap - vanaf 299,-*Barista tuk tuk - vanaf € 399,-Gin tonic bar, incl. 50 gin tonics én barman - vanaf € 499,-Live kerstband - vanaf 599,-Eigen ideeën in overleg

  Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving in ontvangst te nemen en nemen vervolgens contact met u op om eea door te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy:Lees meer